Clip-on Löshår

Clip-on löshår (clips löshår) är den absolut populäraste metoden för att få ett tjockt och längre hår. En av anledningarna till varför den är så omtyckt är för att den ger möjligheten att kunna välja vilken frisyr man vill ha på bara några minuter. En annan anledning är också att denna typ av hårförlängning är mer skonsam mot håret, till skillnad mot många av de andra metoderna.

Många säger att clip-on löshår är det smidigaste och enklaste sättet att snabbt piffa upp håret. Har man till exempel insydda extensions behöver man oftare köpa nytt hår och det är svårare att ta hand om hårbotten då denna inte är lika lätt att nå. Att klia eller massera hårbotten är inte direkt någonting som bör göras med insydda extensions då detta kan slita mycket på det ditsatta håret. Men med clip-ons behöver du bara ta av håret när du är färdig med det och förvara det på en bra plats när det inte används. På så sätt varar ditt löshår längre samtidigt som du slipper att ständigt ha det på dig.

Det mest populära och lättarbetade Clip-on löshåret hittar du HÄR –>

Clip on Hårförlängning

Denna metod passar:
– Alla hårtyper, tjockt som tunt
– Både långt och kort hår
– Dig som tränar mycket
– Dig som inte sköter om ditt hår dagligen
– Dig som lätt vill kunna variera din frisyr

Denna metod passar inte:
– Dig som har allt för kort hår. Ditt egna hår måste kunna dölja clipsen som lätt kan synas i ett alltför kort hår.
– Dig som lätt blir irriterad och röd i hårbotten. Alla hårförlängningsmetoder ”drar” i ditt hår, eftersom det blir en tyngd på dina egna hårstrån, detta kan göra att det börjar klia och ömma för den med lättirriterad hårbotten