Microringar till löshår

Microringar löshår

Det finns flera metoder för att fästa löshårsförlängningarna i håret. En av de mest populära metoderna är det som heter hårförlängning med microringar. Att fästa löshåret med microringar är extra populär jämfört med andra metoder för att den är skonsam och sliter inte lika mycket på håret.

Microringar löshår bild

Hur fungerar microringar löshår?

Microringarna är fästet som används för att fästa löshåret i det riktiga håret. Microringarna är gjorda av silikon för att skona håret. Microringarna är mycket små och är knappt synliga när de sitter i håret.  För att fästa löshåret i det riktiga håret så petar man ut en liten del riktigt hår som träs på microringen och sedan klämmer man till ringen så att den fästs i håret för att den ska sitta fast.

Vill du kolla in kollektionen av microringar, både Stick Hair Original Rakt och Loop Hair European Rakt.

Om man vill göra en hårförlängning microringar på egen hand, kan man behöva några verktyg för att göra arbetet lättare. Bra verktyg för att fästa microringarna:

– Hårkrok, för att fiska upp håret och dra det igenom ringen
– Tång, för att klämma till ringarna på ett effektivt sätt

Microringar löshår stockholm

Fördelar med microringar

Skonsamheten för håret är en av de redan nämnda fördelarna med microringar. En annan fördel är att det är väldigt enkelt att ta ut microringarna och därmed förlängningen om man tröttnar på dem eller vill byta ut dem. För att ta bort löshåret så öppnar man bara microringen igen och då kan den lätt tas av. Detta innebär att den här metoden passar bra även för nybörjare, då man enkelt kan ångra sig och göra om arbetet om man råkar göra fel. Om du inte använt microringar tidigare så kan det vara bra att köpa några extra, eftersom microringen kan vara svår att återanvända om den redan klämts åt och sedan öppnats.

Rapunzel Stick Hair Extensions är den enkla metoden för dig som provar löshår för första gången!

Du hittar Rapunzel extensions HÄR–>

Att göra en hårförlängning microringar hos en frisör eller salong

Att göra hårförlängningen med microringarpå egen hand är ett ganska tidskrävande alterniv, så därför kan det vara ett lite mer tidseffektivt alternativ att göra detta hos en frisör eller på salong. Men även på salong tar det en del tid att genomföra. Man får räkna med att det tar ca 2-4 timmar, med normalttjockt hår.

Hur länge håller en hårförlängning microringar?

Microringarna bör kunna hålla löshåret på plats i minst 3 månader, men detta beror även på hur du sköter om ditt hår efteråt, så det är svårt att svara exakt på denna fråga.

Vad kostar en hårförlängning microringar på salong?

Detta beror på vilket löshår du väljer att använda dig av när du gör förlängningen. Ju mer högkvalitativt hår som används, desto dyrare blir det. Räkna med strax över tusenlappen för lite mer lågkvalitativt löshår, och några tusenlappar om du väljer mycket högkvalitativt hår.